Jafo Acties

Bezoek de Jafo site en bekijk de laatste Acties en Aanbiedingen! Lees verder

Ben jij de 50ste betalende klant bij het Kledinghûske dan is het BINGO. Dit bete…

Ben jij de 50ste betalende klant bij het Kledinghûske dan is het BINGO. Dit betekent het volledige aankoop bedrag terug. Het Kledinghûske is een ruim opgezette 2de hands kleding winkel met ruim voldoende Dames, Heren en Kinder kleding. Kom gerust langs van Dinsdag t/m. Vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur zijn wij geopend. Ons adres is Lauwersweg nr 4. Dit is bij de Javo stunthallen in Surhuisterveen.Ben jij de 50ste betalende klant bij het Kledinghûske dan is het BINGO. Dit betekent het volledige aankoop bedrag terug. Het Kledinghûske is een ruim opgezette 2de hands kleding winkel met ruim voldoende Dames, Heren en Kinder kleding. Kom gerust langs van Dinsdag t/m. Vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur zijn wij geopend. Ons adres is Lauwersweg nr 4. Dit is bij de Javo stunthallen in Surhuisterveen.Ben jij de 50ste betalende klant bij het Kledinghûske dan is het BINGO. Dit betekent het volledige aankoop bedrag terug. Het Kledinghûske is een ruim opgezette 2de hands kleding winkel met ruim voldoende Dames, Heren en Kinder kleding. Kom gerust langs van Dinsdag t/m. Vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur zijn wij geopend. Ons adres is Lauwersweg nr 4. Dit is bij de Javo stunthallen in Surhuisterveen.Bekijk op Facebook

Reactie toevoegen